39a Marxa Passeig de la Vall del Tenes 2022

Diumenge, 25 de Setembre de 2022

( Inscripcions Obertes )

Sortida

Diumenge, 25 de Setembre de 2022
de 8:00h a 9:00 del matí
des del Centre Cívic de Riells del Fai.

+Veure Mapa

Recorregut i Reglament de la Marxa

de 13.8km de distància, 610m. de desnivell positiu i dificultat moderada.
 

+Informació

Inscripcions i Preus

Inscripcions anticipades. Limitades a 500 participants.
 

+Informació

  Recorregut


39a MARXA PASSEIG 2022,“PUIG DESCALÇ, RIELLS DEL FAI, (diumenge, 25 de setembre de 2022).

La Marxa Passeig, no és una prova competitiva, es tracta d’una caminada a peu, circular, d’uns 13.8 kms i uns 610 mts de desnivell positiu, d’una dificultat moderada i el recorregut alterna, pista forestal, corriol de cinglera i enllaç curt per vorera de carrer

El Centre Cívic de Riells del Fai, será el punt de trobada i sortida de la Marxa Passeig, de 8 a 9h. matí, amb sortida esglaonada, i punt d’arribada.

El recorregut de la Marxa Passeig d'enguany, volta i fa opcional l'ascensió al Puig Descalç (848 m). De Riells del Fai, per ascendir a l'altiplà dels Cingles de Bertí, utilitzarem el Grauet de l'Ullar. Un cop a dalt, el sender GR 5 ens mena cap a la masia de l'Ullar (avituallament 1), i seguidament, direcció cap a la masia de can Magre al costat de l'Església de St. Pere de Bertí (avituallament 2 de l'esmorzar), abans opcional, passant pel cim del Puig Descalç, o bé, no deixant el sender GR 5.
Sent a Can Magre, per pista forestal ens dirigim al collet de la Feu, la masia del Soler, i encarem cap a la masia de l'Onyó, per fer el descens del Grau del mateix nom.
Situats al GR 5, aquest cop, direcció a St. Miquel del Fai (Avituallament 3), seguit farem l'últim descens pel corriol i pista que ens aproparà cap al lloc d'arribada, el Centre Cívic.
Ruta de forts contrastos paisatgístics de l'orogènia que presenta els Cingles de Bertí i que permet gaudir sovint de les bones vistes que la cinglera i l'altiplà ofereix a cada pas, sobretot dels Vallesos, destacant els relleus que presenten la serralada litoral i prelitoral, i la corresponent depressió prelitoral.
Dies clars, permet les vistes d'aquest territori proper i llunyà del nostre país.
Ruta per conèixer millor, l'entorn del PEIN dels Cingles de Bertí. Per un excursionista, no gaire avesat, si pot haver-hi alguna dificultat tècnica en la ruta, pot presentar-se en l'ascensió pel Grauet de l'Ullar, corriol que s'enfila dret cap al Grau en cerca del sender GR 5, que es mou per l'altiplà, i el descens del Grau de l'Onyó, però que dosificant l'esforç, i aprofitant bé els avituallaments proposats per l'Organització, és superable i està ben marcat i fitat.
Si ús ve de gust estirar les cames per aquest territori, us hi esperem!!!

Durant el recorregut, hi haurà 3 avituallaments de líquids i sòlids, i 1 avituallament d’esmorzar (entrepà de botifarra, beguda i café).
Caldrà dur roba i calçat adequats.
IMPORTANT: caldrà dur GOT PROPI, pels avituallaments.
Apte a qualsevol persona avesada a caminar de 3 a 4 hores, i no hi ha cap pas complicat, però cal anar amb compte, en els trams que transcorren per la cinglera.

Mapa

  Reglament


Reglament de la Marxa Passeig
  • 1. La sortida serà esglaonada, de 8:00 a 9:00 h del matí des del Centre Cívic de Riells del Fai.
  • 2. La inscripció es farà individualment, anticipada o el mateix dia 25 de setembre de 2022 en el lloc de sortida. Limitades a 500 participants. L’anticipada fins el dia 22 de Setembre de 2022, a través de la pàgina web, www.uecvalltenes.com, mitjançant la qual es farà el pagament (individualment) per un sistema segur per Internet facilitat per la FEEC.
  • 3. La Marxa Passeig serà una caminada circular, matinal i NO COMPETITIVA. L’organització procurarà als participants 3 avituallaments de sòlids i líquids, 1 avituallament d’esmorzar (butifarra, refrigeri i cafè), i 3 controls ( 2 de pas i 1 d’arribada).
  • 4. El recorregut estarà degudament senyalitzat amb cintes blanques amb el logo de la FEEC, estaques de fusta i rètols que confirmaran la ruta a seguir (flexa indicadora) o camí barrat (aspa).
  • 5. L’Organització donarà a cada participant inscrit, un dorsal de pitrall i tres clips, el qual, els participants hauran de dur posat al pit, durant tot el recorregut de la Marxa Passeig, de manera visible, per facilitar les tasques organitzatives.
  • 6. El control d’arribada és tancarà a les 14:30 h.
  • 7. L’Organització no es fa responsable dels danys produïts als participants o a tercers.
  • 8. Per participar en la Marxa Passeig cal estar en possessió de l’assegurança anual de la FEEC 2022 o de l’assegurança temporal per a la pròpia Marxa. Els participants que no disposin d’assegurança, l’Organització, facilitarà als participants una assegurança d'accidents temporal per a caminades, vàlida únicament amb la durada de l’activitat organitzada.
  • 9. Els Menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un adult responsable, i omplir en la inscripció, la corresponent butlleta d’autorització dels seus pares o tutors legals.
  • 10. Es recomana portar calçat apropiat, d’acord amb la previsió dels 15 kms. del recorregut. Tot i que hi haurà aigua als avituallaments, es recomana portar-ne, en previsió de la calor que ens pot acompanyar aquest dia.
  • 11. L’Organització no garanteix l’evacuació en cas d’abandonament a mig recorregut, però recomana que els abandonaments es facin i es notifiquen en un control o avituallament de pas.
  • 12. L’Organització a més dels controls i avituallaments sobre el terreny, posa a disposició del participant un número de telèfon d’emergències per a qualsevol cas i que estarà imprès en el dorsal de pitrall que han de dur posats els participants de la Marxa Passeig.
  • 13.Comporteu-vos de manera cívica amb la natura i els participants. No embruteu i dipositeu les deixalles als contenidors adients facilitats per l’Organització.
  • 14. Per més informació, a l’e-mail de l’entitat uecvalltenes@gmail.com o al web www.uecvalltenes.com

  Inscripcions i Preus


Inscripcions per a la 39a Marxa Passeig de la Vall del Tenes

Inscripcions anticipades a través de la web de la FEEC. Limitades a 500 participants.
Anticipades fins el dia 22 de Setembre de 2022, a través del seguent enllaç, mitjançant un sistema segur per internet facilitat per la FEEC.


Inscriu-te

Llistat d'Inscrits

  Descarrega't la autorització per a menors de 18 anys

 Preus

  • ANTICIPADES
  • 12 Euros pels Federats de la FEEC 2022, socis-es de la UEC i menors de 18anys.
  • 15 Euros per la resta de participants.
  • Els Federats de la FEEC 2022 (Caldrà presentar DNI i Targeta Federativa al recollir el dorsal).
  • MATEIX DIA
  • 15 Euros pels Federats de la FEEC 2022, socis-es de la UEC i menors de 18anys.
  • 18 Euros per la resta de participants.

 Inclou

  • (3) Avituallaments de liquids i sòlids.
  • (1) Avituallament d'esmorzar (botifarra, beguda i cafè).
  • Dorsal i obsequi de la marxa
  • Assegurança d'accidents temporal pels participants no federats.
  • 3 controls de pas, CAL PORTAR GOT!

Col·labora

Amb el suport de

Agraïments

als propietaris de finques privades per on passa la Marxa Passeig 2022 i
la col·laboració de l'Oleguer de la Perla , i amb el suport de la Policia Local, Protecció civil i ADF de Bigues i Riells.


Organitza