38a Marxa Passeig de la Vall del Tenes 2019

Diumenge, 29 de Setembre de 2019

( Inscripcions Obertes )

Sortida

Diumenge, 29 de Setembre de 2019
de 8:00h a 9:00 del matí
des del Centre Cívic de Riells del Fai.

+Veure Mapa

Recorregut i Reglament de la Marxa

de 15,50km de distància, 585m. de desnivell positiu i dificultat moderada.
 

+Informació

Inscripcions i Preus

Inscripcions anticipades. Limitades a 500 participants.
 

+Informació

  Recorregut


38a MARXA PASSEIG 2019,PUIG D’OLENA, INDRET VITAL DEL POETA”,RIELLS DEL FAI, (diumenge, 29 de setembre de 2019).

La Marxa Passeig, no és una prova competitiva, es tracta d’una caminada a peu, circular, d’uns 15,50 kms. i uns 585 mts. de desnivell positiu, d’una dificultat moderada (recorregut que alterna, pista forestal, corriol de cinglera i enllaç curt d’asfalt).

Enguany, l’itinerari de la Marxa Passeig, transcorre pels termes de Riells del Fai, St. Feliu de Codines i St. Quirze Safaja. Visitem el punt més llunyà de les nostres Marxes, el Puig d’Olena, indret vital i creatiu de l’etapa final del poeta Mariús Torres.

El Centre Cívic de Riells del Fai, será el punt de trobada i sortida de la Marxa Passeig, de 8 a 9h. matí,sortida esglaonada, i punt d’arribada.

El recorregut, que cada any, varia en els sectors possibles, des de Riells del Fai, enfilem direcció a St. Miquel del Fai, per fer el bucle, remuntant el riu Tenes, fins el Camping l’Illa de St. Quirze Safaja. En aquest punt, deixem el riu, i a la dreta continuem guanyant alçada passant per la casa de la Rovireta, i cap el punt àlgid i llunyà, l’antic Sanatori i actual Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) Mare de Déu del Roser-Puig D’Olena. Passat aquest punt, comença el descens, direcció can Cabanyals i St. Miquel del Fai, per tancar el bucle i retorn al Centre Cívic de Riells del Fai

Durant el recorregut, hi haurà 3 avituallaments de líquids i sòlids, i 1 avituallament d’esmorzar (entrepà de botifarra, beguda i café). Caldrà dur got, pels avituallaments.

Durant el recorregut gaudirem de patrimòni arquitectònic, el canvi d’estatges de vegetació i de bosc mediterrani, i l’ambient de cinglera i les balconades des de l’altiplà, amb vistes al Vallès proper i llunyà, i en dies clars, d’una part del nostre país, està assegurat.

Mapa

  Reglament


Reglament de la Marxa Passeig
 • 1. La sortida serà esglaonada, de 8:00 a 9:00 h del matí des del Centre Cívic de Riells del Fai.
 • 2. La inscripció es farà individualment, anticipada o el mateix dia 29 de setembre de 2019 en el lloc de sortida. Limitades a 500 participants. L’anticipada fins el dia 27 de Setembre de 2019, a través de la pàgina web, www.uecvalltenes.com, mitjançant la qual es farà el pagament (individualment) per un sistema segur per Internet facilitat per la FEEC.
 • 3. La Marxa Passeig serà una caminada circular, matinal i NO COMPETITIVA. L’organització procurarà als participants 2 avituallaments de sòlids i líquids, 1 avituallament d’esmorzar (butifarra, refrigeri i cafè), i 3 controls ( 2 de pas i 1 d’arribada).
 • 4. El recorregut estarà degudament senyalitzat amb cintes blanques amb el logo de la FEEC, estaques de fusta i rètols que confirmaran la ruta a seguir (flexa indicadora) o camí barrat (aspa).
 • 5. L’Organització donarà a cada participant inscrit, un dorsal de pitrall i tres clips, el qual, els participants hauran de dur posat al pit, durant tot el recorregut de la Marxa Passeig, de manera visible, per facilitar les tasques organitzatives.
 • 6. El control d’arribada és tancarà a les 14:30 h.
 • 7. L’Organització no es fa responsable dels danys produïts als participants o a tercers.
 • 8. Per participar en la Marxa Passeig cal estar en possessió de l’assegurança anual de la FEEC 2019 o de l’assegurança temporal per a la pròpia Marxa. Els participants que no disposin d’assegurança, l’Organització, facilitarà als participants una assegurança d'accidents temporal per a caminades, vàlida únicament amb la durada de l’activitat organitzada.
 • 9. Els Menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un adult responsable, i omplir en la inscripció, la corresponent butlleta d’autorització dels seus pares o tutors legals.
 • 10. Es recomana portar calçat apropiat, d’acord amb la previsió dels 15 kms. del recorregut. Tot i que hi haurà aigua als avituallaments, es recomana portar-ne, en previsió de la calor que ens pot acompanyar aquest dia.
 • 11. L’Organització no garanteix l’evacuació en cas d’abandonament a mig recorregut, però recomana que els abandonaments es facin i es notifiquen en un control o avituallament de pas.
 • 12. L’Organització a més dels controls i avituallaments sobre el terreny, posa a disposició del participant un número de telèfon d’emergències per a qualsevol cas i que estarà imprès en el dorsal de pitrall que han de dur posats els participants de la Marxa Passeig.
 • 13.Comporteu-vos de manera cívica amb la natura i els participants. No embruteu i dipositeu les deixalles als contenidors adients facilitats per l’Organització.
 • 14. Per més informació, a l’e-mail de l’entitat uecvalltenes@gmail.com o al web www.uecvalltenes.com

  Inscripcions i Preus


Inscripcions per a la 38a Marxa Passeig de la Vall del Tenes

Inscripcions anticipades a través de la web de la FEEC. Limitades a 500 participants.
Anticipades fins el dia 27 de Setembre de 2019, a través del seguent enllaç, mitjançant un sistema segur per internet facilitat per la FEEC.


Inscriu-te

Llistat d'Inscrits

  Descarrega't la autorització per a menors de 18 anys

 Preus

 • ANTICIPADES
 • 10 Euros pels Federats de la FEEC 2019, socis-es de la UEC i menors de 18anys.
 • 12 Euros per la resta de participants.
 • Els Federats de la FEEC 2019 (Caldrà presentar DNI i Targeta Federativa al recollir el dorsal).
 • MATEIX DIA
 • 12 Euros pels Federats de la FEEC 2019, socis-es de la UEC i menors de 18anys.
 • 15 Euros per la resta de participants.

 Inclou

 • (2) Avituallaments de liquids i sòlids.
 • (1) Avituallament d'esmorzar (botifarra, beguda i cafè).
 • Dorsal, got de plàstic, i obsequi de la marxa
 • Assegurança d'accidents temporal pels participants no federats.

Col·labora

Amb el suport de

Agraïments

als propietaris de finques privades per on passa la Marxa Passeig 2019 i
la col·laboració de la Policia Local, Protecció civil i ADF de Bigues i Riells.


Organitza