399a Marxa Passeig de la Vall del Tenes 2019

Diumenge, 29 de Setembre de 2019

( Inscripcions Obertes )

Sortida

Diumenge, 29 de Setembre de 2019
de 8:00h a 9:00 del matí
des del Centre Cívic de Riells del Fai.

+Veure Mapa

Recorregut i Reglament de la Marxa

de 13km de distància, 610m. de desnivell positiu i dificultat moderada.
 

+Informació

Inscripcions i Preus

Inscripcions anticipades. Limitades a 500 participants.
 

+Informació

  Recorregut


38a MARXA PASSEIG 2019,“LA TAULA DE PEDRA, ULLADA A LA VALL DEL CONGOST”,RIELLS DEL FAI, (diumenge, 29 de setembre de 2019).

La Marxa Passeig, no és una prova competitiva, es tracta d’una caminada a peu, circular, d’uns 13 kms i uns 650 mts de desnivell positiu, d’una dificultat moderada i el recorregut alterna, pista forestal, corriol de cinglera i enllaç curt per vorera de carrer

Enguany, la Marxa Passeig, transcorre pels termes de Riells del Fai, Figaró-Montmany (comarca del Vallès Oriental) i St. Quirze de Safaja (comarca del Moianès). Es un recorregut, d’un gran interés, geomorfològic, ecologic i paisagístic, pel PEIN Cingles de Bertí, que ens porta de la Vall del Tenes a la del Congost. L’indret escollit per l’esmorzar, será la Taula de Pedra, dalt del carener.

El Centre Cívic de Riells del Fai, será el punt de trobada i sortida de la Marxa Passeig, de 8 a 9h. matí, amb sortida esglaonada, i punt d’arribada.

El recorregut, variable de sector cada any, des de Riells del Fai, per carrer, enfilem direcció a Can Quintanes i ens desviarem molt abans, per corriol per trescar per la Serra de can Tabola i costes de can Quintanes, a peus del turó de les Onze Hores, per cercar el grau del Traver.
Aquest grau ens situa dalt l’altiplà, i per can Mestret, direcció el Clascar per sender PR®-C 33.
Seguidament, direcció a la Taula de Pedra, per marques del GR® 5. Deixem el GR® 5, i arribats a la taula, punt més llunyà, parada i fonda, l’esmorzar, amb magnifiques vistes del massís del Montseny i de la propera Vall del Congost. Ja de tornada, pel carener, direcció al grau de Montmany, en aquest punt, farem mig descens i un llarg franqueig, sota cinglera, per cercar el coll de can Tripeta.
En aquest franqueig, balconada perfecte, per identificar algún dels escenaris de la novel.la d’en Raimon Casellas “Els sots feréstecs”(1901). Situats al coll de can Tripeta, collada que separa els termes de Bigues i Riells del Fai, St. Quirze Safaja i Figaró-Montmany, iniciem la baixada cap a can Quintanes, i direcció al Centre Cívic, lloc d’arribada. Durant el recorregut gaudirem de patrimòni arquitectònic, el canvi d’estatges de vegetació i bosc mediterrani, l’ambient de cinglera i les balconades des de l’altiplà, amb vistes a gran part de les serralades que conformen l’anella verda al voltant del cinturò metropolità (serralada litoral, serralada prelitoral i depresió prelitoral), àrees forestals i agràries, pulmó dels Vallesos i Penedès, i en dies clars, d’una part del nostre país, la cosa està assegurada.

Durant el recorregut, hi haurà 3 avituallaments de líquids i sòlids, i 1 avituallament d’esmorzar (entrepà de botifarra, beguda i café).
Caldrà dur roba i calçat adequats.
IMPORTANT: caldrà dur GOT PROPI, pels avituallaments.
Apte a qualsevol persona avesada a caminar de 3 a 4 hores, i no hi ha cap pas complicat, però cal anar amb compte, en els trams que transcorren per la cinglera.

-NOTA:
La 38ª edició, fa un canvi de recorregut, degut a unes obres a St. Miquel del Fai. El dia de la Marxa romandrà tancat, el pas per St. Miquel del Fai. La MXP programada “Puig d’Olena, indret del poeta”, queda per un altre edició.

Mapa

  Reglament


Reglament de la Marxa Passeig
  • 1. La sortida serà esglaonada, de 8:00 a 9:00 h del matí des del Centre Cívic de Riells del Fai.
  • 2. La inscripció es farà individualment, anticipada o el mateix dia 29 de setembre de 2019 en el lloc de sortida. Limitades a 500 participants. L’anticipada fins el dia 27 de Setembre de 2019, a través de la pàgina web, www.uecvalltenes.com, mitjançant la qual es farà el pagament (individualment) per un sistema segur per Internet facilitat per la FEEC.
  • 3. La Marxa Passeig serà una caminada circular, matinal i NO COMPETITIVA. L’organització procurarà als participants 3 avituallaments de sòlids i líquids, 1 avituallament d’esmorzar (butifarra, refrigeri i cafè), i 3 controls ( 2 de pas i 1 d’arribada).
  • 4. El recorregut estarà degudament senyalitzat amb cintes blanques amb el logo de la FEEC, estaques de fusta i rètols que confirmaran la ruta a seguir (flexa indicadora) o camí barrat (aspa).
  • 5. L’Organització donarà a cada participant inscrit, un dorsal de pitrall i tres clips, el qual, els participants hauran de dur posat al pit, durant tot el recorregut de la Marxa Passeig, de manera visible, per facilitar les tasques organitzatives.
  • 6. El control d’arribada és tancarà a les 14:30 h.
  • 7. L’Organització no es fa responsable dels danys produïts als participants o a tercers.
  • 8. Per participar en la Marxa Passeig cal estar en possessió de l’assegurança anual de la FEEC 2019 o de l’assegurança temporal per a la pròpia Marxa. Els participants que no disposin d’assegurança, l’Organització, facilitarà als participants una assegurança d'accidents temporal per a caminades, vàlida únicament amb la durada de l’activitat organitzada.
  • 9. Els Menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un adult responsable, i omplir en la inscripció, la corresponent butlleta d’autorització dels seus pares o tutors legals.
  • 10. Es recomana portar calçat apropiat, d’acord amb la previsió dels 13 kms. del recorregut. Tot i que hi haurà aigua als avituallaments, es recomana portar-ne, en previsió de la calor que ens pot acompanyar aquest dia.
  • 11. L’Organització no garanteix l’evacuació en cas d’abandonament a mig recorregut, però recomana que els abandonaments es facin i es notifiquen en un control o avituallament de pas.
  • 12. L’Organització a més dels controls i avituallaments sobre el terreny, posa a disposició del participant un número de telèfon d’emergències per a qualsevol cas i que estarà imprès en el dorsal de pitrall que han de dur posats els participants de la Marxa Passeig.
  • 13.Comporteu-vos de manera cívica amb la natura i els participants. No embruteu i dipositeu les deixalles als contenidors adients facilitats per l’Organització.
  • 14. Per més informació, a l’e-mail de l’entitat uecvalltenes@gmail.com o al web www.uecvalltenes.com

  Inscripcions i Preus


Inscripcions per a la 38a Marxa Passeig de la Vall del Tenes

Inscripcions anticipades a través de la web de la FEEC. Limitades a 500 participants.
Anticipades fins el dia 27 de Setembre de 2019, a través del seguent enllaç, mitjançant un sistema segur per internet facilitat per la FEEC.


Inscriu-te

Llistat d'Inscrits

  Descarrega't la autorització per a menors de 18 anys

 Preus

  • ANTICIPADES
  • 10 Euros pels Federats de la FEEC 2019, socis-es de la UEC i menors de 18anys.
  • 12 Euros per la resta de participants.
  • Els Federats de la FEEC 2019 (Caldrà presentar DNI i Targeta Federativa al recollir el dorsal).
  • MATEIX DIA
  • 12 Euros pels Federats de la FEEC 2019, socis-es de la UEC i menors de 18anys.
  • 15 Euros per la resta de participants.

 Inclou

  • (2) Avituallaments de liquids i sòlids.
  • (1) Avituallament d'esmorzar (botifarra, beguda i cafè).
  • Dorsal i obsequi de la marxa
  • Assegurança d'accidents temporal pels participants no federats.
  • 3 controls de pas, CAL PORTAR GOT!

Col·labora

Amb el suport de

Agraïments

als propietaris de finques privades per on passa la Marxa Passeig 2019 i
la col·laboració de la Policia Local, Protecció civil i ADF de Bigues i Riells.


Organitza