37a Marxa Passeig de la Vall del Tenes 2018

Diumenge, 30 de Setembre de 2018

( Inscripcions Obertes )

Sortida

Diumenge, 30 de Setembre de 2018
de 8:00h a 9:00 del matí
des del Centre Cívic de Riells del Fai.

+Veure Mapa

Recorregut i Reglament de la Marxa

de 15km de distància, 525m. de desnivell positiu i dificultat moderada.
 

+Informació

Inscripcions i Preus

Inscripcions anticipades. Limitades a 500 participants.
 

+Informació

  Recorregut


37a MARXA PASSEIG 2018,EL CAGARRO DEL DIABLE,RIELLS DEL FAI, (diumenge, 30 de setembre de 2018).

La Marxa Passeig, no és una prova competitiva, es tracta d’una caminada a peu, circular, d’uns 15 kms. i uns 525 mts. de desnivell positiu, d’una dificultat moderada (recorregut que alterna, pista forestal, corriol de cinglera i enllaç curt d’asfalt).

Enguany, l’itinerari de la Marxa Passeig, transcorre pels termes de Riells del Fai, St. Feliu de Codines i St. Quirze Safaja. El nom, a la Marxa, “El cagarro del diable”, esdevé, pel pas del recorregut, pròxim a aquesta formació rocosa peculiar Santfeliuenca, situada a la cinglera del Perer.

El Centre Cívic de Riells del Fai, será el punt de sortida de la Marxa, de 8 a 9h. matí, i arribada.

El recorregut, que cada any, varia en els sectors possibles, des de Riells del Fai, trescarà cap els Cingles del Perer, marge dret del riu Tenes, ascendint al Parc Usart (1er avituallament), direcció St. Miquel Xic, i esmorzant, al punt més àlgid de la Marxa, en el Mirador del Perer (2on avituallament). Continuarem per un tram del GR-5, pels Cingles del Fitó, i ja en direcció al Monestir de St. Miquel del Fai (3er avituallament). A partir del Monestir, ja en el marge esquerra del riu Tenes, en descens, endinsats a la Vall de St. Miquel del Fai, de retorn pel camí homònim, direcció a la Sagrera i destí al Centre Cívic de Riells del Fai.

Ruta digne, per conèixer millor, l’entorn del PEIN dels Cingles de Bertí, plena de contrastos paisatgístics de l’orogènia de Cinglera, amb balconades des de l’altiplà, amb vistes al Vallès proper i llunyà, i en dies clars, d’una part del nostre país.

Per un excursionista, no gaire avesat, si pot haver-hi alguna dificultat tècnica en la ruta, és el progressar, caminant per corriol de cinglera, i aquest es pot manifestar en un curt tram, des de les roques vermelles fins passat el salt del torrent de St. Miquel Xic, abans del 1er avituallament, superable i que el dia de la Marxa, s’acondicionarà però que caldrà, per part dels participants, estar atents, ja que no està exempt dels habituals perills d’un camí de muntanya.

Mapa

  Reglament


Reglament de la Marxa Passeig
  • 1. La sortida serà esglaonada, de 8:00 a 9:00 h del matí des del Centre Cívic de Riells del Fai.
  • 2. La inscripció es farà individualment, anticipada o el mateix dia 30 de setembre de 2018 en el lloc de sortida. Limitades a 500 participants. L’anticipada fins el dia 28 de Setembre de 2018, a través de la pàgina web, www.uecvalltenes.com, mitjançant la qual es farà el pagament (individualment) per un sistema segur per Internet facilitat per la FEEC.
  • 3. La Marxa Passeig serà una caminada circular, matinal i NO COMPETITIVA. L’organització procurarà als participants 2 avituallaments de sòlids i líquids, 1 avituallament d’esmorzar (butifarra, refrigeri i cafè), i 3 controls ( 2 de pas i 1 d’arribada).
  • 4. El recorregut estarà degudament senyalitzat amb cintes blanques amb el logo de la FEEC, estaques de fusta i rètols que confirmaran la ruta a seguir (flexa indicadora) o camí barrat (aspa).
    IMPORTANT: En el recorregut d'enguany, hi haurà dos trams d'asfalt, d'enllaç per carretera, que els participants, hauran de fer, seguint les instruccions dels CONTROLADORS de la Marxa Passeig i de la senyalització corresponent sobre el terreny.
  • 5. L’Organització donarà a cada participant inscrit, un dorsal de pitrall i tres clips, el qual, els participants hauran de dur posat al pit, durant tot el recorregut de la Marxa Passeig, de manera visible, per facilitar les tasques organitzatives.
  • 6. El control d’arribada és tancarà a les 14:30 h.
  • 7. L’Organització no es fa responsable dels danys produïts als participants o a tercers.
  • 8. Per participar en la Marxa Passeig cal estar en possessió de l’assegurança anual de la FEEC 2018 o de l’assegurança temporal per a la pròpia Marxa. Els participants que no disposin d’assegurança, l’Organització, facilitarà als participants una assegurança d'accidents temporal per a caminades, vàlida únicament amb la durada de l’activitat organitzada.
  • 9. Els Menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un adult responsable, i omplir en la inscripció, la corresponent butlleta d’autorització dels seus pares o tutors legals.
  • 10. Es recomana portar calçat apropiat, d’acord amb la previsió dels 15 kms. del recorregut. Tot i que hi haurà aigua als avituallaments, es recomana portar-ne, en previsió de la calor que ens pot acompanyar aquest dia.
  • 11. L’Organització no garanteix l’evacuació en cas d’abandonament a mig recorregut, però recomana que els abandonaments es facin i es notifiquen en un control o avituallament de pas.
  • 12. L’Organització a més dels controls i avituallaments sobre el terreny, posa a disposició del participant un número de telèfon d’emergències per a qualsevol cas i que estarà imprès en el dorsal de pitrall que han de dur posats els participants de la Marxa Passeig.
  • 13.Comporteu-vos de manera cívica amb la natura i els participants. No embruteu i dipositeu les deixalles als contenidors adients facilitats per l’Organització. A la sortida es donarà un got de plàstic reutilitzable, que utilitzareu en tots els avituallaments de la Marxa.
  • 14. Per més informació, a l’e-mail de l’entitat uecvalltenes@gmail.com o al web www.uecvalltenes.com

  Inscripcions i Preus


Inscripcions per a la 37a Marxa Passeig de la Vall del Tenes

Inscripcions anticipades a través de la web de la FEEC. Limitades a 500 participants.
Anticipades fins el dia 28 de Setembre de 2018, a través del seguent enllaç, mitjançant un sistema segur per internet facilitat per la FEEC.


Inscriu-te

Llistat d'Inscrits

  Descarrega't la autorització per a menors de 18 anys

 Preus

  • ANTICIPADES
  • 10 Euros pels Federats de la FEEC 2018, socis-es de la UEC i menors de 18anys.
  • 12 Euros per la resta de participants.
  • Els Federats de la FEEC 2018 (Caldrà presentar DNI i Targeta Federativa al recollir el dorsal).
  • MATEIX DIA
  • 12 Euros pels Federats de la FEEC 2018, socis-es de la UEC i menors de 18anys.
  • 15 Euros per la resta de participants.

 Inclou

  • (2) Avituallaments de liquids i sòlids.
  • (1) Avituallament d'esmorzar (botifarra, beguda i cafè).
  • Dorsal, got de plàstic, i obsequi de la marxa
  • Assegurança d'accidents temporal pels participants no federats.

Amb el suport de

Agraïments

als propietaris de finques privades per on passa la Marxa Passeig 2018 i
la col·laboració de la Policia Local, Protecció civil i ADF de Bigues i Riells.


Organitza