35a Marxa Passeig de la Vall del Tenes 2016

Diumenge, 2 d'Octubre de 2016

Sortida

Diumenge, 2 d'octubre de 2016
de 8:00h a 9:00 del matí
des del Centre Cívic de Riells del Fai.

+Veure Mapa

Recorregut i Reglament de la Marxa

de 13.40km de distància, 750m. de desnivell positiu i dificultat moderada.
 

+Informació

Inscripcions i Preus

Inscripcions anticipades i el mateix dia. Limitades a 700 participants.
 

+Informació

  Recorregut


La Marxa Passeig, no és una prova competitiva. Es tracta d’una caminada a peu, circular, d’uns 13,40 kms, i 750 m. de desnivell positiu. La sortida, de 8 a 9h. matí, i arribada, del Centre Cívic de Riells del Fai.
El recorregut de la Marxa Passeig, complementa la de l’any anterior, Coll de can Tripeta, i tracta de fer l’ascensió al cim més alt, dels Cingles de Bertí, el Puigfred (947m), pujant pel Grau de l’Uià, GR-5 direcció a la casa de l’Uià (avituallament 1), can Magre i St. Pere de Bertí (avituallament de l’esmorzar).
En aquest punt, agafarem el PR C-33 direcció can Barnils i ascendint cap al vèrtex geodèsic del Puigfred, per després fer el descens pel contrafort, Serrat de les Escorces, cap a ca l’Esmolet, i a El Clascar, i agafant el PRC-33 direcció a cal Mestret (avituallament 3), i continuar el descens, deixant el PR, i fent-lo pel Grau del Traver, cap a can Quintanes i direcció al Centre Cívic, l’arribada.
Magnífica ruta, de contrastos paisatgístics de l’orogènia dels Cingles de Bertí, amb balconades des de l’altiplà, amb vistes al Vallès proper i llunyà, i en dies clars, d’una part del nostre país.
Ruta per conèixer millor, l’entorn del PEIN dels Cingles de Bertí.
Per un excursionista, no gaire avesat, si pot haver-hi alguna dificultat tècnica en la ruta, pot presentar-se en l’ascensió pel Grau de l’Uià, corriol que s’enfila dret cap al Grau, però que és superable i està ben marcat i fitat.

Mapa

  Reglament


Reglament de la Marxa Passeig
 • 1.La sortida serà esglaonada, de 8:00 a 9:00 h del matí des del Centre Cívic de Riells del Fai.
 • 2.La inscripció es farà individualment, anticipada o el mateix dia 2 d'octubre de 2016 en el lloc de sortida. L’anticipada fins el dia 1 d’octubre de 2016, a través de la pàgina web, www.uecvalltenes.com, mitjançant la qual es farà el pagament (individualment) per un sistema segur per Internet facilitat per la FEEC.
 • 3.La Marxa Passeig serà una caminada circular, matinal i no competitiva. L’organització procurarà als participants 2 avituallaments de sòlids i líquids, 1 avituallament d’esmorzar (butifarra, refrigeri i cafè), i 3 controls ( 2 de pas i 1 d’arribada).
 • 4.El recorregut estarà degudament senyalitzat amb cintes.
 • 5.L’Organització donarà a cada participant inscrit, un dorsal de pitrall i tres clips, el qual, els participants hauran de dur posat al pit, durant tot el recorregut de la Marxa Passeig, de manera visible, per facilitar les tasques organitzatives.
 • 6.El control d’arribada és tancarà a les 14:30 h.
 • 7.L’Organització no es fa responsable dels danys produïts als participants o a tercers.
 • 8. Per participar en la Marxa Passeig cal estar en possessió de l’assegurança anual de la FEEC 2016 o de l’assegurança temporal per a la pròpia Marxa. Els participants que no disposin d’assegurança, l’Organització, facilitarà als participants una assegurança d'accidents temporal per a caminades, vàlida únicament amb la durada de l’activitat organitzada.
 • 9.Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult responsable, i omplir en la inscripció, la corresponent butlleta d’autorització dels seus pares o tutors legals.
 • 10.Es recomana portar calçat apropiat, d’acord amb la previsió dels 14 kms. del recorregut. Tot i que hi haurà aigua als avituallaments, es recomana portar-ne, en previsió de la calor que ens pot acompanyar aquest dia.
 • 11.L’Organització no garanteix l’evacuació en cas d’abandonament a mig recorregut, però recomana que els abandonaments es facin i es notifiquen en un control o avituallament de pas.
 • 12.L’Organització a més dels controls i avituallaments sobre el terreny, posa a disposició del participant un número de telèfon d’emergències per a qualsevol cas i que estarà imprès en el dorsal de pitrall que han de dur posats els participants de la Marxa Passeig.
 • 13.Comporteu-vos de manera cívica amb la natura i els participants. No embruteu i dipositeu les deixalles als contenidors adients facilitats per l’Organització.
 • 14.Per més informació, a l’e-mail de l’entitat uecvalltenes@gmail.com o al web www.uecvalltenes.com

  Inscripcions i Preus


Inscripcions per a la 35a Marxa Passeig de la Vall del Tenes

Inscripcions anticipades a través de la web de la FEEC o al mateix dia de la marxa. Limitades a 700 participants.
Anticipades fins el dia 1 d’octubre de 2016, a través del seguent enllaç, mitjançant un sistema segur per internet facilitat per la FEEC.
El mateix dia, 2 d’octubre de 2016, de 8 a 9h. al Centre Cívic de Riells del Fai.


Inscriu-te

Llistat d'Inscrits

  Descarrega't la autorització per a menors de 16 anys

 Preus

 • 8 Euros pels Federats de la FEEC 2016, socis-es de la UEC i menors de 16anys.
 • 10 Euros per la resta de participants.

 Inclou

 • (2) Avituallaments de liquids i sòlids.
 • (1) Avituallament d'esmorzar (botifarra, beguda i cafè).
 • Dorsal i samarreta de la marxa.
 • Assegurança d'accidents temporal pels participants no federats.

Col·labora

Amb el suport de

Agraïments

als propietaris de finques privades per on passa la Marxa Passeig 2016:
Can Quintanes, Casa de l'Uià, Can Mestret, Finca Mas del Traver, El Clascar.
A la col·laboració de la Policia Local, Protecció civil i ADF de Bigues i Riells.


Organitza